tiistai 11. kesäkuuta 2013

Uuden elämän maistelua

Hei! Eilen kävimme aamusta hoitamassa Joensuussa vielä pakollisia asioitamme. Niiden jälkeen alkoikin sitten pakkaaminen. Eläimille pelkästään tuli jo monta kassia tavaraa. :D Oli kyllä näky kun koitimme meidän pieneen skodaan saada kaikki kamat ja eläimet mahtumaan... Gerbiileilläkin yksinään on ne kaksi noin metrin mittaista lasiterraariota... Sitten kun auto oli lastattu täyteen, niin pääsimme ajelemaan kohti Vantaan anoppilaa. :D

Tässä kuvassa on vasta esimakua... :D Terraariot vasta kyydissä ja tavaraa tuli auton kattoon asti... :D


Elmeri sai matkata laatikossa minun sylissä (Elmerille leikattu käsätukka ehkäisemään lämpöhalvausta):


Tässä näkyy, et elukat joutu olemaan aika ahtaalla, että kaikki saadaan kuletettua mukana. :D Edy miun jalkotilassa ja kani sylissä. :'D Tiivis tunnelma... Onneks Edy on rauhallinen ja hyvä matkustaja:


Matka meni ongelmitta ja aina äkkiä käytiin nukkumaan perillä. Uutseen aamuun herättyäni kaikki oli lähteneet jo töihin. Eläimissä ei mitään stressin oireita, vaan kaikki köllöttelevät tyytyväisinä mahat pystyssä. : D Edykin syönyt, nukkunut ja leikkinyt normaaliin malliin. :)

Huomaa kyllä, että täällä Vantaallakin on aivan eri meininki kun Pohjois-Karjalassa. Ihmiset tulee juttelemaan ventovieraille ihan erilailla. Tänäänkin kun kävin lenkillä Edyn kanssa ja olin päässyt kävelemään vasta muutamankymmenen metriä, niin ensimmäinen mies pysähtyy pyörän kanssa juttelemaan tästä koirasta ja kyselemään rotua yms. :D Sitten siitä kun pääsin etenemään, niin lapsilauma halusi tulla silittelemään koiraa ja puhumaan koirista minun kanssa. :'D Hassua, kun siihen ei ole tottunut! Joensuussa korkeintaan vastaan tuli vanhempi nainen räksyttävän koiransa kanssa ja mulkaisi pahasti.

Tässä "taiteellisia" kuvia... Koitappa ottaa koirast ahyvä kuva, niin käy näin:








Meidän pitäisi tässä lähipäivinä alkaa katselemaan sitä asuntoa meille. :P Onneksi sen aikaa saamme asustaa täällä poikaystäväni vanhempien luona. Täältäkäsin tämä kämpän etsiminen on paljon helpompaa ja näppärä käydä katselemassa asuntoja ihan sisältäkin, eikä vain nettikuvista. :D

Mutta tällaiset kuulumiset ensimmäiseltä päivältä! :P Lähdetään nyt ajelemaan tuonne ja katselemaan ruokapaikkoja ja sitten jossain sopivan näköisessä syödään. :D Illemmalla tulee sitten poikaystäväni pari ystävää kyläilemään. :) Elikkä, moi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti