lauantai 8. kesäkuuta 2013

Jännitys kasvaa kasvamistaan!

Eli ajattelin vähän pistää näitä välikuulumisia ja kirjoittaa, että missä mennään. :D Eli olemme nyt ottaneet aivan vakavissamme tähtäimeksi sen, että muutamme tuonne Etelä-Suomeen.

Heräsimme poikaystäväni kanssa tiistaina aikaisin aamulla ja rupesimme kummatkin etsimään hänelle työpaikkaa tuolta etelästä ja monia hyviä löytyikin! Noh poikaystävä otti puhelimen käteensä ja alkoi soitella. Hän sai jo seuraavalle päivälle kaksi haastattelua työpaikkoihin, eikä siinä muu auttanut, kun hänen hypätä auton rattiin ja ajaa se viiden tunnin matka Vantaalle. :D

Poikaystäväni vanhemmat asuvat Vantaalla, joten hänen oli helppo jäädä sinne muutamaksi päiviksi töitä etsimään. Onhan tämä Joensuu-Helsinki- väli vähän pitkä matka lähteä aina erikseen haastatteluihin, joten hän koitti haalia mahdollisimman monta haastattelua noille päiville, kun oli tuolla etelässä. Tiistaina illasta hää lähti ajamaan Vantaalle ja perjantaina yöllä tuli takaisin. :)

Tyhjätaskuna ei takaisin tultu! Poikaystäväni sai kun saikin töitä! Ja vielä pomokin on oikein rento ja mukava ja työ on vakiotyö! Eli tämä meinaa nyt sitä, että alkaa olemaan se lähtö ihan oikeasti edessä. : D Tuntuu vaan aika uskomattomalta, mutta pakko myöntää, että on jännittänyt ja kovasti. :)

Jännitin niin paljon tuota poikaystävän työhommaa hänen ollessa poissa, etten saanut öinä nukuttua. :D Edykin katsoo kuvassa, että eikö se äitikin jo joutas nukkumaan. :'D


Uaah! Poikaystävän työt alkavat jo TIISTAINA! Olemme miettineet, että miten tämän järjestelyn nyt teemme.. :D Yksi vaihtoehto olisi, että hän menisi sinne töihin ja minä jäisin tänne eläinten kanssa vielä. Toinen vaihtoehto olisi, että ottaisimme kaikki eläimet maanantaina matkaan ja ajaisimme poikaystäväni vanhempien luokse Vantaalle. Siellä sitten olisi jo eläimet poissa muuton tieltä. Sitten varmaan tulisimme vielä viikonloppuna katsoman kamoja. Sieltä käsin olisi helpompi etsiä sitä asuntoa ja käydä myös niitä katsomassa. :) Noh, pitää vielä sumplia näitä asioita ja miettiä!

Se unelma-asunto, mikä olisi meille täydellinen tällä hetkellä, niin olisi iso kaksio, taikka kolmio, omalla saunalla. Vuokra enintään 900 € ja neliöitä vähintään 60. Muutamia hyviä on alustavasti katsottu vuokrailmoituksista. Hui että kun nyt tuntuu siltä, että elämä alkaa menemään tosissaan eteenpäin ja sitähän tässä ollaan todella toivottu!

Voi että minä vaan odotan sitä kun pääsisi asumaan uuteen kotiin! :) Eli tällaista jännittelyä tällä kertaa. :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti