lauantai 1. kesäkuuta 2013

Muutoksentuulia(-ko?)

Heis ja hyvää kesäkuuta! :) Ulkona tämän päivän ollut se +30 astetta ja voin vaan sanoa, että kyllä tuo kuumuus on imenyt energiat kaikilta lemmikeiltäkin. Hyvä jos Edy jaksaa pään nostaa ylös välillä.

Mutta niistä muutosten tuulista... Eli, edellisessä postauksessa taisin mainita siitä, että poikaystäväni sai töitä... Noh, ei saanutkaan... Tai kyllä hän kirjoitti jo työsopimuksen, mutta ei niitä töitä sitten tullutkaan... Täällä Joensuussa työntantajien on helppo olla törkeitä, kun työnhakijoita on niin juman p*******sti, huoh... Voin siis sanoa, että työt on täällä TODELLA kiven alla, lottovoitto on saada vakitöitä. Parin kuukauden sisään poikaystäväni on mättänyt yli 20 työhakemusta, eikä töitä ole tullut mistään, joten ei ole yrittämisen puutteesta ainakaan kyse! Muutenkin tuo miekkoseni on moniosaaja eli kokemusta todella monelta alalta... Huoh, liikaa työnhakijoita ja liian vähän työpaikkoja...

... Joten, mietittyämme tarkemmin asioita ja elämäntilannettamme, niin olemme tulleet siihen tulokseen, että taidamme jättää tämän Pohjois-Karjalan taaksemme. Oli se aiemminkin käynyt mielessä, mutta minulla ei siihen ole ollut rohkeutta, koska en tunne muualta juuri ketään ja kun kohteena olisi pääkaupunkiseudun lähikaupungit. Mutta olemme läpen kyllästyneet siihen, että emme pysty elämään, emme pysty ostamaan mitään ylimääräistä, tai tekemään juuri mitään, koska ei ole sitä rahaa niin liiaksi törsäämiseen. Poikaystäväni on kotoisin Vantaalta ja hänelle voisi hyvinkin olla töitä sielläpäin, joten... Jos vaan töitä sieltä tulee, niin me muutamme Uudenmaan alueelle.

Kyllähän tuo ratkaisu pelottaa, kun ketään en sieltä tunne, mutta ei täälläkään asiat sen paremmin ole, poljemme vain samassa suossa paikallamme ja koitamme sinnitellä pinnalla. Aika ottaa riski elämässä, että pääsee eteenpäin.

Edy: "Joko saa ottaa?"


Noh, mutta mitäs olenkaan tehnyt tässä parin päivän aikana. Ensinnäkin kärsinyt kuumuudesta, nykinyt johtoja seinästä ukkosella, käynyt koiran kanssa lenkillä rankkasateella, yms. : D Tänään kävimme sitten Edy mukaan lukien kaverini luona kakkukahvittelemassa tämän valmistumisen kunniaksi. :)

Mutta tosiaan olen nyt aika täpinöissäni tuosta muuttohommasta. Täällä niin työt, kuin asunnotkin ovat pahasti kiven alla, mutta kun rupesin katsomaan asuntoilmoituksia uudenmaan alueelta, niin johan löytyi useampikin mieleinen ja yksi unelmien täyttymys... Mutta, koitan itseäni rauhoitella, pitää nyt odotella rauhassa, että mitä tässä tulee tapahtumaan. Jonkinnäköinen elämänmuutos olisi kuitenkin ihan tervetullut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti