keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Sormet ja varpaat pystyssä asuntoa jännittäen ;)

Heis! Hyhhyh, täällä Etelä-Suomessa on kyllä ollut inhottavat säät jo noin viikon... Sataa, sataa ja vielä kerran SATAA... Joo, eka valitetaan kun on tukahduttavan kuuma ja nyt sitten kun on kylmä ja sataa... Mikään ei kelpaa. : D

Olen tässä koittanut olla hyödyksi, kun täällä anoppilassa nyt majoitutaan. Olen siivonnut koko tämän talon tässä, siivoilen muutenkin, teen useamman kerran viikkoon ruuat valmiiksi, kun ihmiset tulee töistä kotiin yms. Tänään tekaisin toivomuksesta Wieninleikkeet ja hyviä tuli. :)


Wieninleikkeiden teko ei ole mikään vaikea homma! Kuhan ostat vaan kaupasta nuijitut porsaan lehtipihvit (taikka nuijit itse). Otat sitten kolme astiaa: ensimmäiseen vehnäjauho-suola-pippuri- seos, toiseen vesi-kananmunaseos, ja kolmanteen korppujauhot. Eli pihvit pyöritellään ensin jauhoissa, sitten kananmunassa, sitten korppujauhoissa. Sen jälkeen pihvit paistetaan kauniin kullanruskeiksi öljy-voi- seoksessa pannulla. Sitruunaviipale pihvin päällä lautasella tuo lisää makua! :) Itse tarjosin aurajuusto-kermaperunoiden kera. Valmiista annoksesta ei tullut otettua kuvaa, kun kaikilla oli jo sen verran kova nälkä, että kun pihvit saatiin valmiiksi, niin suoraan syömään! :'D

Valeria- tyttö on kasvanut huimasti. :)


Pojat. :) Hassua, että nämä kaksi ovat veljeksiä ja ovat silti malliltaan aivan erilaisia. Waldo (vasen) on paljon suurempi kuin veljensä. Sen karva on myös tummempaa, sekä ruumiinrakenne muutenkin. Pablo on taas pienempi ja naarasmaisempi rakeenteeltaan, mutta turkin väri on paljon kauniimpi ja kasvon muodot sulavammat.

Mitään sen kummempaa ei ole taaskaan tapahtunut. Odottelemme, että oma asunto löytyy, niin asiat voisi puskea etiäppäin. Siksi voi olla hyvinkin tylsiä postauksia. :'D

Ja sitten vaikka jotain tästä asunnonhankkimisprojektista. Eli joo, ollaan yritetty edistyä tässä hommassa. Laitettiin yhdestä melko unelmallisesta kämpästä hakupaperit. Meille sanottiin, että voisi olla hyvätkin mahkut, koska meillä ei ole tällä ensisijaista asuntoa ja olemme muuttamassa toiselta paikkakunnalta (sekä toisella on vakityöt). Kämpässä on kaikkea mitä vaan olen voinut haaveilla: perus siisti kunto, paljon tilaa, sauna, iso kylpyhuone, astianpesukone, iso makuuhuone, toinenkin makuuhuone, parveke, ja pohjaratkaisukin on oikein kiva! Eli nyt vaan kaikki sormet ja varpaat pystyyn ja toivomaan, että tärppäisi!

Ps. Minun uinuksissa ollut sisustusinspiraationi on herännyt! Kiitos appivanhempien, jotka veivät minut Ikeaan... :'D Muummoassa piirtelen pohjakaavoja ja mietin tavaroiden asettelua, katselen netistä huonekaluja ja tekstiilejä, sekä mietin värimaailmoja, huh...

Niin! Ja jos joku tietää, että mistä Uudenmaan alueen lemmikkiliikkeestä voi ostaa SAM'S FIELD- koiran kuivamuonaa, niin ilmoittakoot, kiitos! Tiedän, että netistä sitä saa, mutta tottumuksen mukaisesti olisi hauskempaa hakea lemmikkiliikkeestä säkki aina kun safka on lopussa. Tuntuu vain, ettei tuota kovin monessa paikassa myydä ja kun noita eläinkauppoja ja liikennettä on täällä paljon, niin ei huvittaisi lähteä tietämättömänä penkomaan joka liikettä yhden ruuan perässä. D:

3 kommenttia:

  1. Mä ostin justiinsa Hyvinkään eläinkaupasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos kovasti! :o Osaatko kertoa tarkemmin minkä niminen eläinkauppa kyseessä? Tuo olisi oikein kätevä sijaintikin, koska meillä on itseasiassa kämpänhaku Hyvinkäälle. :)

      Poista
    2. Haha, minä pöljä! :'D Tajusin vasta viestin laitettuani, että eläinkaupan nimi on Hyvinkään eläinkauppa.. Ajattelin, että se on joku eläinkauppa, joka on Hyvinkäällä. :D Mutta paikka löydetty!

      Poista