sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Tultu pois metiköstä ja käyty mätsäreissä!

Elikkä tänään aamusta ajallimme pois tuolta Ilomantsista, ihmiskunnan eristäytyneestä pisteestä, jossa hermo tosiaan sai levätä. Kerkesimme pyörähtää pikaisesti tässä meillä kotona Joensuussa ja sitten suuntasimmekin keskustaan match showhun. Vähän pelotti taas tuo koira, kun se ei ollut noin viikkoon nähnyt muita koiria ja sitten menimme yllättäen tapahtumaan, jossa olikin koiria ja ihmisiä rutkasti. :D Hyvää harjoitusta ainakin nopeasti muuttuville tilanteille, mutta sellaista meidän elämä vähän on, joten koiran hyvä oppia pysymään mukana menossa. :)

Mätsäreissä harjoittelimme muutaman kerran tyhjässä kehässä ja koira meni loistavasti! Mutta arvatkaa vaan, kun pääsimme oikeasti arvosteluun, niin Edy meni päin p******ä... Juoksi miten sattui ja oli pysähtymässä maasta noukkimaan jotain... Huoh, miksi ihmiset tiputtelee niitä herkkuja sinne kentälle, varsinainen kiusaus ahneelle koiralle. D: Muttah, sininen nauha tuli, vastassa oli joku pieni spanieli, cocker luultavasti. Vähän siinä koiralle selitin, että oli ihan mahdoton, niin mitäs se sitten tekeekään... Kun siniset otettiin kehään kaikki, niin Edy meni kyllä taas niin mallikkaasti kun olla ja voi. : D Tuntui miltei, kun se olisi tajunnut minun puheet sille. :D Mutta tämä kehä voitettiin ja päästiin sitten sinisten BIS- kehään, missä poika tuli kolmanneksi. :) En kyllä pane vastaan, että koira tienaa itse safkansa. : DD Tähän asti tämä patonkinenä ei ole suostunut lähtemään yhdestäkään kehästä ilman palkintoa! :) Aika hyvin, vaikka itse sanonkin!

Tässä tuomari koplaa Edyn läpi:


Pose sinisten ykköspallilta:


Sinisten BIS- kolmospaikallaan. Alkoi pojalta jo maltti ja jaksaminen loppua :D


Ja vielä kuva tienausten vierestä:

Tuli otettua myös kuvia sieltä Ilomantsista. Tuli kuvattua maalaiseläimiä, kuin villieläimiäkin. :'D Mutta tähän kirjoitukseen en niitä laita, kun tulisi taas kamalasti aiheita samaan läjään. Enkä nyt jaksa ruveta niitä kaikkia kuvia pienentelemään, mutta ehkä seuraavaan tekstiin. : D Tiistaina meillä on tiedossa mätsäri tässä kulmilla ja suunnitelmana on, että sinne menemme kanssa. Saa nähdä miten käy. :)

Mutta nyt on käytävä kämpän siivoukseen, joten se on heis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti