perjantai 10. toukokuuta 2013

Kuvapläjäystä ja kuulumisia!

Heis! Laittelempa taas koiruusmaisia kuulumisia! Tähän blogikirjoitukseen tulee kuvia ja paljon! Ja kyllä, ne ovat koiramaisia! Kävimme suunnitelmakalenterimme mukaisesti Edyn kanssa kokeilemassa hieman agilityä tuossa 5.5. Edyhän oli varsinainen luonnonlahjakkuus tuossa hommassa. Ei juuri paljon esteitä karttanut, vaikkei niitä koskaan ollut nähnytkään. Pakko kyllä sanoa, että koira yllätti taas totaalisesti... Oletin nääs, että tämä koira vetelee siellä pitkin poikin hallia ja käy moikkaamassa kaikkia ihmisiä ja koiria, mutta ei! Edy oli tosi kuuliainen ja mukana hommassa, huh. Koirasta kyllä näki jo heti, että tykkäsi puuhata tuota. Olen kyllä kuullut kaikilta tutuilta, jotka agia harrastavat, että koirat menevät aivan höperöiksi, kun näkevätkään koko hallia, tai tietävät, että pääsevät agilityä puuhaamaan. : D Voisihan se olla ihan hauskaa, muttei vissiin ole se halvimman pään harrastus sekään... Itsellähän on yksi melko hintava harrastus, ratsastus nimittäin ja siihen uppoaa kyllä sitä rahaa. Kumminkin tuo agility jäi tuonne takaraivoon kummittelemaan niin pahasti, että kyllä tahtoisin vielä koittaa useammankin kerran. :P



Kävimme 7.5 myös Hammaslahdessa mätsäreissä. Pentuluokassa Edy sai sinisen nauhan, mutta tuomari sanoi, että tämä oli nyt pakko laittaa näin, koska oli niin tasaväkistä, että ei osaa päättää. : D Haha, hassua oli myös se, kun Edy tuli sinisissä toiseksi, että oli hilkun päässä siitä, ettei olisi tullut ensimmäiseksi, koska tuomarilla oli taas vaikeuksia päättää Edyn kohdalla.
Odotan vain innolla ensimmäistä virallista näyttelyä (milloin lie tuleekin), missä saa kuulla ihan rotukohtaiset vertailut sun muut. :P Hankaloitahan nuo mätsärit siinä suhteessa ovat, kun yleensä jokainen koira on aivan eri rotua ja vertaileppa siinä sitten. : D Mutta tosiaan, näissä mätsäreissä oli palkintoina pokaaleja, ruusukkeita, sekä tuotepalkintoja ja Edy sai siis ensimmäisen ruusukkeensa ja pokaalinsa. :)

Kokeiltiin vähän tuota juoksua tyhjässä kehässä ennen arvostelujen alkua. :P


Tuomari tuli taputtelemaan ja kopeloimaan poikaa. : D


Ja siinä hiaanona poikana palkintojen vieressä. :)


Mätsäreistä ajettiinkin sitten autolla suoraan minun vanhempieni luokse yöksi. Päästiin pitkästä aikaa saunomaan, SAUNOMAAN! Ahh, ihanaa... Meillä pitäisi niin olla se oma sauna, siinäkin suhteessa, että vihaan kylmää ja rakastan lämmintä. Seuraavana päivänä sitten poikaystäväni pesi ja vahasi autoaan ja minä riekuin Edyn kanssa takapihalla, siitä kuvia onkin MUUTAMA tässä alhaalla. :'D
On kyllä tosiaan ollut huvittavaa seurata, kun Edylle kaikki keväiset/kesäiset asiat ovat uusia, kun tämä on talvipentu. Ensin lumen alta paljastuvat kuivat lehdet olivat jotain aivan käsittämätöntä, sitten kaikki uudet tuoksut, multapaakut, räkättirastaat, jotka pomppivat nurmikolla... Sitten ensimmäinen vesisade, ensimmäiset ötökät, taikka perhonen! :D Aivan mahtavaa seurattavaa!
Mutta ei tämä varmasti pelkkää riemua tule olemaan, sillä Edy on jo esittänyt eleitä uhmaiän alkamisesta, huoh... :D Elikkä pääsee hampaita kiristelemään koiran kanssa!











Aivan kaamea monsteri!












Kesken leikin risu meni ja tippui poikaa päähän, sitä pitää rankaista!


HIRVIÖ!


Sitten tehtiin vielä tuttavuutta porukoitten kissaan, Siruun. :)


Elikkä tällainen kuvapläjäys- kirjoitus tällä kertaa! Elikkä minä ja Edy, sekä koko muu eläinkaarti lisää aurinkoisia päiviä toivoen, snomme taas heipat! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti