maanantai 13. toukokuuta 2013

Eräjormailemaaaaan!

Nyt on taas hyvä väli kirjoittaa, näin oikein mahtavan ratsastustunnin jälkeiseksi. Sain ratsastaa hepalla, jolla ratsastus oli ollut itseasiassa haaveeni siitä lähtien, kun ensimmäisen kerran kävin tuolla tallilla. Hevonen on varsinainen hevosmaailman formula! Siinä missä muita heppoja saa potkia liikkeelle, niin tätä joutuu hidastelemaan, kun on niin ripeätahtinen kaveri. Sain kyllä laukata ihan yllin kyllin ja oli aivan mahtavaa. Nyt olen sitten hymy perseessä koko loppuviikon. :)

Meinattiin vielä, että lähdetään tänään tämän ratsastustunnin jälkeen ajelemaan Ilomantsiin, poikaystävän mökille. Siellä saadaan ainakin olla hiljaa ja rauhassa, ilman nettiä (kun sitä ei siellä ole) ja ilman mitään häiristeviä tekijöitä. : D Odotan vaan sitä, että saan saunoa sen muutaman tunnin, käyden välillä ulkona vilvottelemassa jonkun kylmän juoman kanssa, ahh, täydellistä. <3 Luultavasti käydään kalastamassa ja Edyn kanssa käppäilemässä metsiköissä. :D Mukaan lähtee varmaan poikaystävän eno, jolle metsä on se koti. hän siis kalastaa, metsästää, tekee nahkoja, täyttää eläimiä ja oikeasti on varmaan sen suurimman osan ajastaan metsässä. : DD Mutta joo, yötä vasten lähdemme ajelemaan. :P Pitää koittaa tuota kameraa vielä ja kuvailla metsän ihmeitä.

Äitienpäivän olimme porukoitteni luona ja aloin perehtymään tuohon kameraan ja kokeilin ottaa muutaman kuvan. Pitäähän tuota kameran käsittelyä vielä harjoitella, mutta tässä on tulos:



Ötö. :)


Kävimme myös tuossa yksi päivä Edyn kanssa tässä lähilenkkiteillä ja räpsin hieman kuvia. Kävimme myös yhdellä uimarannalla ja Edy näki aivan ensimmäistä kertaa läheltä järven. :D Että se oli kummastunut, kun vettä oli niin paljon! Aluksi poika arasteli, mutta sitten kepinhaun temmellyksessä se uskaltautui jalkojaan myöten järveen. :D Voisin veikata, että tämä koira se tykkäisi ehkä uida kesällä. :) Vähän jälleen alla kuvamateriaalia:











Järvi on aivan järkyttävän pelottava asia! :o

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti