maanantai 15. heinäkuuta 2013

Uusi ulkoasu ja päivittelyä teksteihin

Iltoja!
Tai öitä, tai miten sen nyt ottaa. : D Sain tosiaan väsättyä tänne nyt uuden ulkoasun, entinen oli alkanut jo omaan silmään pitkästyttää. Päivittelin samalla jokaiseen osioon tekstejä (Edy, Elmeri, Gerbiilit, Kaiken takana, Suunnitelmia, Hyötylinkkejä). :)

Mutta juu, poikaystävälläni oli nyt viikonloppuna viimeiden dj- keikka Varkaudessa ja minä lähdin siinä samalla Joensuuhun pakkailemaan jo tavaroita valmiiksi. Ihan hyvä vaan, että tuo poikaystävän viikonloppuramppaaminen baareissa musiikkia soittamassa loppui nyt. Eihän sitä kukaan kestäisi, että viikot normitöissä ja viikonloput yötöissä katselemassa känniläisten örvellystä. D:
Tuli hieman haikea olo kun pääsin siihen asunnolle ja näin miten Edy heti alkoi leikkiä leluillaan ja innoissaan pyöri ympäriinsä, kun paikka oli niin tuttu ja turvallinen. Kuitenkin kun aloin tavaroita pakkailemaan, niin se haikeus alkoikin hävitä. :D Ihan mielelläni minä tuosta asunnosta lähden parempaan. :'D Tuli aika äkkiä mieleen kaikki asiat, mistä tuossa asunnossa on saanut kirota.

Muuttaminenhan on kivaa! Siinä se huono puoli on vaan se vanhan asunnon tyhjentäminen tavaroista. (Kuvassa pelkkä pieni murto-osa tavaran määrästä, mitä asunnossa oikeasti on...) D:


Perjantain ja lauantain aikana en pakkaukselta kerennyt juuri mitään muuta tekemään, hädin tuskin syömään/juomaan välissä. Koitin saada mahdollisimman paljon tavaroita pakattua nyt, että sitten kun muutto oikeasti on edessä, niin ei tarvitse kuin tulla hakemaan kamat ja siivota asunto.

Tuli taas todettua, että kyllä me ollaan koulittu Edystä aivan mahtava matkakoira! Autossa se on niin nätisti, että välillä tosiaan meinaa unohtaa, että kyydissä on myös se koira. Huima muutos verrattuna siihen, miten Edy kammoksui pienempänä autoilua, se oli yhtä suoraa huutoa niin kovaa, kun vaan kurkusta lähti ja se kiersi auton aina kauempaa. Nykyään koira hyppää autoon itse käskystä ja käy suoraan makaamaan ja voi nukkua ihan täysiään, eikä pidä minkäänlaista ääntelyä. :) Kyllä se minun patistus sitten tuotti tulosta, kun lähdin aina vaan koiran takia ajelemaan koulutusvaiheessa ja menin kotiin vasta sitten, kun koira oli autossa aivan hiljaa ja rauhoittunut.

Vantaalta Joensuuhun matka oli pirullisen kuuma. D: Kastelin muutaman nenäliinan ja tein Edystä rättipään:


Käytiin Joensuussa vielä ehkä viimeisen kerran KOSKAAN Edyn kanssa meidän tutussa koirapuistossa. Koira kyllä tykkäsi, kun joku oli vielä jättänyt sinne vanhan jalkapallon. :) (Ihanaa kännykkäkameralaatua)





Joensuun käynnillä meidän piti ottaa vielä muutamia papereita mukaan asuntoa varten. Tänään sitten pitää soitella, että miten tässä asuntoasiassa edetään. :) Intoa olisi jo päästä oikeasti muuttamaan ja saada omat tavarat paikoilleen. :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti