perjantai 26. heinäkuuta 2013

Edy lähti hoitoon ja muuttorumba alkaa!

Hei!
Tosiaan nyt se muutto sitten oikeasti tapahtuu! Veimme Edyn eilen illalla hoitopaikkaan, jotta pääsemme tänään lähtemään mahdollisimman nopeasti körryttelemään kuorma-autolla Joensuuta päin. Ajomatkaan menee noin 6 tuntia ja kun poikaystävä tekee vielä tuota ajoa työkseen, niin laki määrää, että meidän pitää vielä pitää matkalla se 45 min tauko.

Miten ihmeessä minä selviän muutaman päivän ilman minun pientä koiraani? : D Olen jo tämän ensimmäisen aamun kokoajan ajatellut, että Edy pitää käyttää lenkillä ja Edylle pitää laittaa ruokaa yms. Sitten muistankin, että eihän se koira olekkaan täällä. Outoa, kun en ole ollut yhtään päivää ilman koiraani, eikä se ole ollut kenenkään muun luona yötä ilman jompaa kumpaa meistä. :o Jänskättää vähän, että mitenhän se koira suhtautuu asioihin siellä hoitopaikassa.

Kuitenkin eilen ihan aamusta halusin vielä viettää laatuaikaa Edyn kanssa, ennen kun tämä lähtee hoitoon ja menin heittelemään palloa ja peuhaamaan lähimetsään koiran kanssa.




Metsäpoluille tuli myös mies koiransa kanssa ja hän ihan kohteliaasti kysyi, että voiko hänen koiransa tulla moikkaamaan. koirat ottivat siinä sitten ihan kunnon rinkiä ja Edy lensi nokallensakkin, mutta ei se menoa haitannut. :D


Sitten oltiinkin jo riehuttu ihan rätti poikki väsy yäk.


Lisää vielä tuosta hoitopaikasta. Tämä paikka oli siis syrjemmällä seudulla, missä omistajalla oli oma tönö ja lääniä. Siellä Edylle oli koirakavereita, kissoja ja mikä jännintä...
LAMPAITA!


Vähän jänskätti, että miten tämä oma poika suhtautuu lampaisiin, kun ei se niitä koskaan ollut nähnyt. :D Mutta loppujen lopuksi todella hyvin ensikertalaiselta! Paikan omistajalla itsellään oli myös nahkacollie, narttu tosin. Tämä koira on Edyn sukulainen (tätipuoli), elikkä Edyn isällä ja tällä koiralla on sama äiti. Sukulointireissu siis!



Edy tuijottelee näitä outoja kummajaisia:


Sitten seuraillaankin tädin näyttämää esimerkkiä:

Ja kun lampaat oli nähty, oli sukulaispainin vuoro. :D


Huomasi kyllä heti, että nämä kaksi olivat jotain kautta toisilleen sukua. Silmät ja kasvojen ilmeet olivat todella samanlaisia. Kun oltiin tutustuttu, niin sitten mentiinkin jo rinta rinnan, kuin paita ja pöksyt. :)


Edyn olisi tarkoitus tulla meille sunnuntaina takaisin. :) Saa nähdä sitten miten poika tulee suhtautumaan tuohon kerrostaloelämään. Ikänsä kuitenkin asunut rivitaloasunnossa. :o

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti