tiistai 17. syyskuuta 2013

Kuvakuulumisia! :)

Huhuh! Ompas aikaa vierähtänyt, lähes kuukauteen en ole tänne kirjoitellut. Ja jooh, ei tosiaan pitäisi jättää näin pitkiä välejä, sillä silloin asiaa tulee aivan liikaa yhteen tekstiin. :D Koin parhaaksi, että kuulumiset tulevat nyt suurimmaksi osaksi kuvina. :)

Ensinnäkin ostimme vihdoin ja viimein sen kovasti kaivatun pyykinpesukoneen ja mustan sellaisen! :D Hyvin pesee!


Sitten menimme hakemaan Edylle jälleen kerran ruokasäkkiä. Tätä ruokaa oli hyvin vaikea löytää yhtään mistään ja olipa tuollakin kaupassa tämä kyseinen ruoka loppuunmyynnissä. Kyselyjen jälkeen tulimme siihen tulokseen, että vaihdamme Edyn ruokaa. Oikein hyvin on uusi safka uponnut pojalle!. :)


Samalta reissulta Edylle tarttui mukaan vähän hemmottelua. :D


Yksi lauantai tuli appiukko ja poikaystäväni siskon tyttö käymään. Tyttö alkuun pelkäsi Edyä, koska onhan Edy lapsen näkökulmasta suuri koira. :) Kuitenkin rohkaisin tyttöä, että komentaa sitä ja sanoo käskyt selvästi, niin se tottelee. Oli kyllä mahtava nähdä, miten Edyä pystyi tosiaan pieni tyttökin käskemään ja tämä totteli, mahtia! :)


Sitten taas otin ja törsäsin rahaa Edyyn! Olin jo jonkin aikaa miettinyt, että haluaisin ostaa pojalle säädettävän ruokakuppitelineen, koska koira on jo niin korkea, että lattiatasolta syödessään joutuu menemään kyyryyn. Ei näyttänyt kovin terveeltä ruokailuasennolta ja veikkasin, että tämän takia syödessään koira nieli ilmaa ja myös sitä mukaan kaasutteli. Noh, kävin ostamassa ja koiran syöminen näyttää jo niin paljon paremmalta, kaasuttelukin on vähentynyt, koska ruuan reitti on suorempi. :)


Sitten otettiinkin Edyn kanssa tyytyväisenä päikkäreitä. :))


Gerbiilin astutus ei ole ainakaan vielä tuottanut tulosta... Jo kolme kertaa on koitettu samalla yhdistelmällä. Nyt odotan vielä, että olisiko Valeria vihdoin pieniin päin. :P


Olimme myös yhdelle tiistaille sopineet Edyn kasvattajan kanssa tapaamisen, jotta hän saisi nähdä miten poika on kasvanut ja kuulla kuulumisia. Paikalla oli Edyn kanssa temmeltämässä suunnilleen samanikäinen narttu.
Ekassa kuvassa Edy taaempana:
Edy vasemmalla:

Sitten taas meille tuli kyläilemään ystäväni Katri. :P Tällä kertaa hän oli sen puolitoista viikkoa, eikä aika tuntunut lainkaan niin pitkältä. :D Kaikkia kivaa tekemistä keksittiin!
Lenkkeily koirankin kanssa on yllättävän mukavaa, kun on myös joku ihminen matkassa, jonka kanssa voi höpöttää koirista ummet ja lammet. :D

Kävimme myös viikonloppuna hieman viihteellä. En täälläpäin ollut vielä käynyt yhtään missään baarissa/yökerhossa.


Olin myös aikaisemmin pistänyt s-postia eräälle bostoninterrieri-kasvattajalle. Olen jo nyt miettinyt seuraavan koiran rotuvaihtoehtoja ja ajatuksena on ollut, että koira voisi olla suht. pieni, mutta ei haukkuherkkä. Pienistä koirista on yllättävän hankala löytää rotua, joka ei ole herkkä haukkumaan. Kuitenkin bostoni on yleisesti ottaen tällainen ja halusin käydä tutustumassa koiraan lähemmin rotuna. Kasvattaja antoi itsestään oikein asiallisen kuvan ja varmistui ainakin se, että jos tämän rodun valitsen seuraavaksi koiraksi, niin melko varmasti ottaisin koiran tältä kasvattajalta. :)
Paikalla oli minun kidutuksekseni vielä kaksi 10- viikkoista bostonivauvaa... :D Rakastuin!


Aikuisetkin olivat varsin hauskoja persoonia! :)


Edy ajatteli, että ei mitään bostonia tarvita, hän on niin pieni, että menee vielä "oikein hyvin" pentusänkyynsä.


Yritin kerrankin ottaa "kunnollista" yhteiskuvaa Edyn kanssa.... Eipä oikei nonnistunut. Toisessa Edy katsoo oikein nätisti, mutta valostus tekee koirasta sokean näköisen? :D



Puuh, sitten tämä kaverini lähti pois viimeviikon torstaina. Perjantaina kävimme poikaystävän kanssa Korkeasaaren kissojen yössä, mutta pakko sanoa, että tuskin tulee toista kertaa mentyä... Joo ihan hyvä idea tuo kissojen yö sinäänsä, mutta porukkaa on niin paljon, että pimeyden lisäksi näkyvyys on jatkuvasti lähestulkoon 0... En ymmärrä miksi tuo tapahtuma on vain kahtena yönä? Ongelma voisi olla ratkaistu, jos kissojen yö olisi vaikka 4 kertaa? Ehkä ihmiset jopa näkisivät jotain. Ei tarvinnut kun jonkun kärpäsen liikahtaa jossain aitauksessa, niin jo oli ihmisiä liimautuneena aitauksien sivuille niin, että et varmasti itse nähnyt vilaustakaan mistään eläimestä. Suhteellisen kalliit oli liputkin siihen nähden, miten kovan vitutuksen koko touhusta vaan sai itselleen. >:(
Noh, lauantaina olikin poikaystävän siskon nuorimmaisen mukulan syntymäpäivät ja pyörähdimme siellä. Synttäreiden jälkeen poikaystävä lähti isänsä kanssa johonkin konserttiin ja minä menin pitämään anopin kanssa tyttöjen iltaa Edy mukanani. :) Oli kyllä kivaa, akat sai pälättää niitä näitä. :DD
Sunnuntaina mentiinkin sitten Helsingin keskustaan pyörimään ja shoppailemaan. Itselle tarttui kaikkea pientä kivaa: Kengät, shokkiväriä hiuksiin, kivat sukat, hullu pupu-pehmo, kaulakoru, korviksia, yms. kaikkea pientä. Poikaystävä löysi itselleen myös kengät ja pelin xboxille. :) Käytiin myös kampissa syömässä Steak Housessa ja pakko sanoa, että oli tosi hyvää, eikä ollut edes pahan hintaista! Nam!

Tässä nyt oli tiivistetysti kaikkea, mitä tässä alle kuukaudessa on tapahtunut meidän porukan elämässä. :P Edy toivottaa vielä kaikille karvaisilla ja karvattomille mukavaa syksyn alkua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti